Els seus exteriors
La Cabanya de Can Abella té un gran espai exterior amb dos jardins particulars, separats per un caminal per accedir a la casa. Els dos jardins tenen gespa i són prou amplis per jugar i per poder dinar tot escoltant el cant dels ocells i el vent de la tardor.Des del jardí també podem veure i tenir una bona vista de les muntanyes i del poble de Vilert. Amb tota la tranquil.litat que disposa el mas de Can Abella, es pot escoltar el soroll de l'aigua del riu Fluvià que passsa a cinc-cent mestres de la casa. Disposa també d'una zona de joc pels més menuts amb un sorral i uns gronxadors . Permet a la família gaudir de la casa tot contemplant els fills com juguen en l'espai lliure.
Disposa d'espai suficient per poder aparcar els cotxes ben a prop de la casa sense molestar els jocs lliures dels infants.

Més informació...

Característiques
Capacitat de la casa ér per 4 o 6 persones.
Súperfície útil: 110 m2
Cuina-menjador gran amb llar de foc.
Jardí particular
Nmbre de habitacions: 2
Nombre de banys: 2
Calefacció central
TV, lector de DVD, ràdio CD.
Frigorífic, cuina vitroceràmica i rentavaixelles.
Forn i microones.


Habitacions de la Cabanya
Les habitacions de la cabanya estan preparades per a dormir dues persones; també és possible instal.lar-hi un llit per un bebé o per una altra persona. Són senzilles i còmodes, totes amb el terra de fusta.La llum solar, entra cada matí tant bon punt el sol surt.

Més informació...

Cuina-menjador
La casa de turisme rural de la Cabanya disposa d'una cuina-menjador molt acollidora. La cuina és àmplia,assolellada i ben equipada amb tots els estris necessaris. Disposa d'una llar de foc entre la zona de cuinar i la sala d'estar. La llar de foc dóna una ambient acollidor durant els dies d'hivern i també de gran utilitat per coure la carn a la brassa , si no volem sortir de la casa.La tranquil.litat que es respira a la sala d'estar provoca un gran ben estar per realitzar una bona lectura dels llibres que disposa la casa; també per informar-nos a través de diferents documents per realitzar sortides dins la comarca del Pla de l'Estany i les seves rodalies.

Més informació...

Bany
La Cabanya disposa de dos banys : un bany a la zona de dia de la casa, al costat de la cuina-menjador i un altra a la zona de nit al costat de les habitacions. Aquest, està composat d'una banyera amb dues piques i un wàter. És espaiós,assoleiat i amb molta llum solar. Hi predomina la fusta per tal de donar un caliu més acollidor com la resta de dependències d'aquesta zona.
Des del bany es pot observar l'entorn i gaudir d'una bona vista de les muntanyes i del poble de Vilert.
Més informació...