Els exteriors
La casa de la Pallissa disposa d'una gran era, on antigament batien el blat que havien recollit dels mateixos camps de can Abella. Es una era molt gran , on permet prendre el sol i fer una bona lectura amb tota la tranquil.litat del món. També és un lloc, on els nens poden jugar , essent vigilats pels pares des de ben aprop. Té dues zones ajardinades amg gespa per gaudir del sol i fer jocs més tranquils. Els nens i nenes poden anar amb bicicleta, jugar a bŕsquet, fer jocs de pilota , sense haver de tenir cap perill.
També disposa d'una piscina en forma de cercle, tota envoltada de gespa i de tumbones per gaudir del sol de l'estiu, de la primavera i de la tardor.

Més informació...

La sala d'estar
La sala d'estar de la pallissa és un espai separat de la zona de dia de la casa. Es troba en la segona planta de la casa i és un lloc molt acollidor. Disposa d'un sofŕ gran i de dues butaques cňmodes per descansar i fer una bona lectura o uns jocs, tranquil.lament. Té un gran finestral per on hi entra cada matí el sol , sense necessitat de gaudir la llum artificial. Tot el seu terra és de fusta on permet, fins i tot els mesos de més fred, poder caminar-hi descalsos. Es un espai ideal pels més petits durant els dies de pluja o de més fred.
Més informació...

El bany a la Pallissa
El bany de la Pallissa és gran i amb molta amplitud.Són espais molt nets i curiosos.La casa de la Pallissa disposa de tres banys , tots útils per no fer l'espera llarga del banys dels que hi estan vivint.Equipats amb les estores , les tovalloles i el sabó. Acompanyats d'unes flors seques per sentir-se més a gust.

Més informació...